4 Haziran 2007 Pazartesi

RÜYA MI GERÇEK Mİ?

Çok yoruldum. Ama hiç bir yorgunluk, bu denli mutlu edemez beni. Öğle arasında koştura koştura dışarı çıktım ve yarın doğum günü olan biricik eşime hediyeler aldım. Onun kadar özel değil ama zaten ona, onun kadar özel bir hediye bulamam ki!Yok çünkü öyle bir şey...
Ayrıca pasta yapmaya vaktim olmayacağı için onun en sevdiği pasta olan franbuazlı pasta siparişimi de çoktan verdim bile. Bu gece onun için bir sürpriz planlıyorum. Eğer yarın yaparsam, bu beklenir bir şey olur ama bu gece saat on ikiden sonra hiç de beklediği bişey değildir uykudan uyandırılıp mum üflemek.:) (Belki uyanmak biraz zor gelecek ama olsun, sürpriz değil mi? Sanırım önce gerçek mi rüya mı diye düşünecek :)) Aslında içimden ne geliyor biliyor musunuz; yarın eşimin annesini aramak ve sevdiğim insanı dünyaya getirdiği için ona teşekkür etmek!
Muhtemelen abarttığımı düşünüyorsunuzdur ama bir de şöyle düşünün; neden uğraşıp didinip duruyoruz şu hayatta? Mutlu olmak istiyoruz çünkü. O halde mutlu olmamızı sağlayanlara, daima yanımızda olanlara, yalnızca nefesleriyle, sesleriyle bile bize destek olabilenlere bir teşekkür borçlu değil miyiz? Bence onlar tüm güzellikleri hakediyor. İzninizle bu satırları sevgili eşim için ayırmak istiyorum.
İyi ki doğdun...İyi ki yanımdasın...Doğum günün kutlu olsun...

3 yorum:

  1. Canımıniçi Allah, sana ve sevgili eşine bir ömür boyu dileğiniz kadar çok mutluluk ve beraberlik yaşatsın.Burdan bende sevgili kuzenimin doğumgününü kutluyorum ve iyiki bizim ailemizin içindesin ve canımızın,Derya'mızın biricik hayat arkadaşısın...Hayatta sahip olunacak en büyük servete sahipsiniz SEVGİniz sonzuz olsun..

    YanıtlaSil
  2. canım arkadaşım ben de biricik eşinin doğumgününü kutluyorum. İnşallah ömür boyu tüm doğumgünlerinizi aynı coşku, aynı mutluluk ve aynı sevgiyle kutlarsınız ve ümit ediyorum ki bu güzel günlerinizde biz sevenleriniz de sizlerin yanınızda oluruz. İyi ki doğdun Ferdi! Nice mutlu yıllara!

    YanıtlaSil
  3. sevgili derya
    blogunu cok begendim.Tariflerini olabildigince takip etmeye calısıyorum.Esinin ve aynı zamanda arkadasım Ferdinin dogum gununu kutlar sizlere omur boyu mutluluklar diliyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum:)